Kenningsmaking

en verlichtingsadvies

Wil je graag het advies van één van onze lichtmeesters? Neem zeker je plannen mee tijdens je afspraak, dit is belangrijk voor het opstellen van het lichtplan.

Samen met een goede kennis van binnenhuisinrichting werken we de meest stijlvolle projecten af met de mooiste verlichtingsarmaturen. Voor elk project maken we een plan op maat.

Het aanbod van mogelijkheden is enorm, lichtsturingen, sfeerscheppingen, domotica, … Toch nog iets extra bijzonder nodig? Dan is zelfs verlichtingsmaatwerk geen probleem.

Donkere kamer

voel het licht

Voor het lichtadvies en lichtplan gebruiken we graag onze donkere kamer, hier kunnen we je de verschillende aspecten van verlichting tonen welke overdag minder tot hun recht komen.

We tonen je de verschillende aspecten van verlichting zoals lichtbundels, kleurweergave, lichteffecten, lichtsferen, dim to warm en nog veel meer.

Buiten de donkere kamer is er in onze showroom nog veel meer te ontdekken en te ervaren.

Lichtplan op maat

en vrijblijvende offerte

Om een goed totaalbeeld te hebben van het resultaat en de mogelijkheden is een goed lichtplan onontbeerlijk. Bij het lichtplan houden we rekening met jouw smaak, bouwstijl en budget.

Ook indien er gewerkt moet worden op basis van reeds bestaande lichtpunten kunnen we verassende mogelijkheden tonen. Eens de mogelijkheden in kaart zijn gebracht plannen we een gesprek en overlopen we samen het lichtplan. Vervolgens maken we de offerte, al dan niet inclusief plaatsing.

Indien mogelijk tonen we je voorbeelden op locatie,  met buitenverlichting is zelfs een proefopstelling mogelijk.

Plaatsing

met na service

Verlichting voor een volledig project kan nogal overweldigend zijn. Bovenop het lichtplan en lichtstudie kan je bij ons ook terecht voor hulp bij plaatsing, de volledige plaatsing tot de programmatie van sferen en alles wat bij verlichting komt kijken.

Indien gewenst onderhouden we je buitenlichtinstallatie. Deze heeft immers af en toe eens onderhoud nodig. Zo controleren we de stroompunten,  de rubbers, starters en vervangen deze tijdig. Zo zorgen we ervoor dat jouw verlichting in topconditie blijft.

Gratis Lichtadvies

Op maat van uw project

Wens je graag lichtadvies op maat?

Je bent van harte welkom in onze showroom!

Maak nu alvast een afspraak.