De Vogelenzang


Tijdens de lockdown dit jaar had De Vogelenzang tijd voor een restyling van hun restaurant.
Wij mochten voor hun de verlichting verzorgen!

Omdat het belangrijk is in de horeca om gezellig maar toch ook functioneel licht te hebben, waardoor je bijvoorbeeld de menukaart nog wel kan lezen maar dat je wel sfeer en gezelligheid ervaart.
Vanaf dat het buiten wat donkerder begint te worden en het licht wat gedimd zou mogen worden, zit het personeel natuurlijk vollop in hun drukke shift en is er voor het afstellen van de verlichting niet veel tijd.
Met het slimme systeem dat wij gebruiken kunnen zij de lichten bijvoorbeeld ook via hun gsm bedienen maar het belangrijkste, ze kunnen er verschillende sferen mee creëren.
Hierdoor kan het personeel voor een sfeer kiezen op hun gsm of bedieningpaneel aan de muur en alle verlichting in het restaurant past zich aan.

Bijvoorbeeld als het nog licht is buiten, mogen alle lampen op 100%, als het begint te schemeren, kunnen we kiezen voor ' sfeer 2 ' waardoor alle lampen op 60% ingesteld worden, enkel de lampen aan de bar mogen functioneel licht bieden dus bieden een goede lichtopbrengst op 80%.

Er zijn zoveel opties mogelijk. Niet alleen voor horeca is dit handig, maar ook voor thuis. Door 1 druk op de knop kan u al uw lichten uitdoen, op verschillende sferen instellen en via uw gsm bedienen. Zelfs als u niet thuis bent kan u via uw smartphone de lichten thuis aan of uit doen, dus is het niet alleen heel erg handig, maar ook nog eens goed tegen diefstallen en zoveel meer.

Wij zijn heel blij dat we deze mooie zaak hebben mogen restylen en dat ze tevreden zijn van hun verlichting. 

Meer informatie over deze zaak kan u vinden op www.devogelenzang.be of op hun instagram/facebook: devogelenzang.

 

 

nieuws