Art&Design Logo

Lichtplan op Maat

Wil je graag het advies van één van onze lichtmeesters? Plan dan een vrijblijvende afspraak in en kom langs in onze showroom.

Ook als je geen lichtplan nodig hebt, geven we advies op maat en komen we met verrassende oplossingen in bestaande situaties. Maak een afspraak en laat je inspireren.

Hoe we te werk gaan

Kennismaking

In een eerste vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken wij de wensen, technische mogelijkheden en zullen wij je inspireren met ideeën. Onder het genot van een koffie ben je van harte welkom.

Voorlopig Ontwerp

Na het kennismakingsgesprek gaan wij graag voor jou aan de slag.

In een voorlopig ontwerp werken wij aan een eerste opzet van het lichtplan. En zullen wij een offerte mee sturen van de gekozen armaturen.

Presentatie

Na het creatieve ontwerpproces plannen wij graag een afspraak met je in om het plan te presenteren.

We bespreken stapsgewijs het lichtplan en lichten onze keuzes toe. Na dit gesprek is er nog ruimte voor een kleine aanpassing op het plan.

Definitief Ontwerp

In het definitief ontwerp wordt het lichtplan concreet gemaakt. Er zullen wat wijzigingen worden doorgevoerd en we bespreken het plan nog eens. Zo zorgen wij dat er aan alles gedacht is om het plan te realiseren.

Realisatie

Nu is het tijd om dit mooie lichtplan te realiseren.

We zorgen dat alle uitvoerders goed op de hoogte zijn van ons plan, alle informatie gedeeld is en uiteraard de verlichting op tijd aanwezig is. We houden nauw contact met alle partijen.

Om een goed totaalbeeld te hebben van het resultaat en de mogelijkheden is een goed lichtplan onontbeerlijk. Bij het lichtplan houden we rekening met jouw smaak, bouwstijl en budget.

Ook indien er gewerkt moet worden op basis van reeds bestaande lichtpunten kunnen we verassende mogelijkheden tonen. Eens de mogelijkheden in kaart zijn gebracht plannen we een gesprek en overlopen we samen het lichtplan. Vervolgens maken we de offerte, al dan niet inclusief plaatsing.

Indien mogelijk tonen we je voorbeelden op locatie,  met buitenverlichting is zelfs een proefopstelling mogelijk.

lichtplan

Kom Langs In Onze Showroom

Adres:

Bredabaan 713-715 2930 Brasschaat

Bezoek Ons

Art & Design
Bredabaan 713-715
2930 Brasschaat


Tel: +32 3 652 02 09
Email: info@lichtmeester.com

Openingsuren

Dinsdag t.e.m. zaterdag 10u tot 18u

Sluitingsdagen

Maandag en Zondag

Een ander tijdstip is mogelijk op afspraak